SZOLGÁLTATÁSAINK

Könyvelés (ÚJ! Digitális könyvelés)

• A megbízott telephelyén  a Megbízó által rendelkezésre bocsátott bizonylatok alapján a mindenkor hatályos előírásoknak megfelelő analitikus és szintetikus könyvelési munkák elvégzése. A könyvelés alapján elkészített kimutatások elemzése.

Bérszámfejtés

• A vállalkozások által a különböző jogviszonyban foglalkoztatott munkavállalók adatainak nyilvántartása, jövedelmük számfejtése, adóik, járulékaik levonása, bevallása. A jogviszonyban lévők be- és kijelentése. 

Egyéni vállalkozás indítása

Egyéni vállalkozás online létrehozása. A szolgáltatás igénybevétele olyan leendő vállalkozóknak ajánlott, akik vállalkozásuk szervezeti formájaként, az egyéni vállalkozást szeretnék választani, azonban a vállalkozás létrehozásához nincs szakmai tudásuk, tapasztalatuk. 

Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásunk olyan támogató segítséget nyújt a gazdálkodóknak, amely iránymutatást ad az adózás, adóoptimalizálás, a megfelelő vállalkozási forma kiválasztása vagy éppen a vállalkozásvezetés területén. Óradíjunk: 12000 Ft/óra

Hírlevél szolgáltatás

Az egyedi igényű szolgáltatási csomagjaink tartalmaznak egy – a vállalkozás gazdálkodásának -megfelelő hírlevél szolgáltatást, mellyel segítséget adunk ügyfeleinknek a változó jogszabályi környezetben történő eligazodáshoz.

Cégelemzés

Cégelemzési szolgáltatásunk olyan vállalkozások részére nyújt segítséget, akik a rendelkezésükre álló céginformációkból nem tudnak valós képet alkotni vállalkozásuk működéséről vagy kíváncsiak könyvelésük pontosságára.

Egyedi igényű szolgáltatási csomagok

Ügyfeleink részére egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatási csomagokat alakítottunk ki, melynek keretében háromféle szolgáltatási csomagból választhatnak (alap, médium, prémium csomag). 

Kedvezmények

Sokoldalú kedvezményeinkkel  honorálni szeretnénk ügyfeleink támogatását. Fontosnak tartjuk, hogy a hosszútávú együttműködés érdekében jutalmazzuk a minket segítő, ajánló és a cégünk iránt évek óta elkötelezett vállalkozókat.

SZJA bevallások készítése

Vállaljuk személyi jövedelem adó bevallások elkészítését ügyfeleink részére, ügyfeleink foglalkoztatottai részére és más – a könyvelt-vállalkozásainkkal kapcsolatban nem álló – magánszemélyek részére. A szolgáltatás kezdő ára: 5000 Ft -tól

Quality

Kontír,  Minőségi könyvelés felsőfokon.