Ne kockáztasson,bízza könyvelőre vállakozása indítását!

Miért fontos, hogy szakértő segítsen vállalkozása elindításában? Miért fontos, hogy vállalkozásához a tevékenységének megfelelő adózási módot válassza? A vállalkozások és adózás világa egy átlag embernek nehezen átlátható terület. A megfelelő vállalkozási forma és a vállalkozás tevékenységéhez legjobban illő adózási mód választása nagymértékű adómegtakarítást eredményezhet vállalkozása számára. Ne hagyatkozzon hallomásokra, ne bízza a véletlenre választását!

Hogyan segítünk önnek vállalkozása elindításában?

1. Telefonos segítség

Hívjon fel minket és tájékoztatjuk önt a vállalkozás indítás és az együttműködés feltételeiről.Szívesen válaszolunk kérdéseire.Minden kérdésben kielégítő válaszokat tudunk nyújtani nagy szakértelemmel .

2. Konzultáció

Egyeztetett időpontban várjuk irodánkban, ahol segítünk Önnek megválaszolni kérdéseit, és döntést hozni a vállalkozás elindításának optimális feltételeiről. Személyes konzultáció helyett kérheti online konzultációnkat, melyhez AZ IKONRA TÖRTÉNŐ KATTINTÁSSAL TÖLTSE KI KÉRDŐÍVÜNKET!

3. Vállalkozás indítás

Egyéni vállalkozása elindításához Önnek Okmányirodai regisztrációra lesz szüksége. Ezt a regisztrációt bármelyik Okmányirodában el tudja intézni, személyi igazolvány, és egy e-mail cím szükséges hozzá. Az ügyfélkapus regisztrációt követően azonnal el tudjuk Önnek indítani egyéni vállalkozását. Társas vállalkozása indításához önnek ügyvédre is szüksége lesz.

4. Kedvezmények

Amennyiben ön cégünket választja vállalkozásának elindításához, mely után vállalkozása könyvelését is ránk bízza, a tanácsadás díját jóváírjuk, így szolgáltatásunkat ingyenesen biztosítjuk induló vállalkozása részére. Vállalkozás indítási szolgáltatásunk ára: 15000 Ft