Az adózók többsége bizonyára találkozott már a könyvelőjétől kapott olyan kimutatással, amit nem értett, nem tudott értelmezni és hiába érdeklődött, nem kapott számára értékelhető választ kérdéseire (főkönyvi kivonat, beszámoló mellékletek, mérleg, eredménykimutatás stb… ). Előfordulhat olyan helyzet is, amikor a vállalkozó – a kialakult bizalmat féltve – nem kérdezi, ellenőrzi könyvelője munkáját, így nincs információja vállalkozása működéséről, bevallásainak állapotáról. A cégelemzés magas szintű komplex, átfogó gondolkodást igényel, mellyel a kimutatásokban szereplő adatok, számok értelmet kapnak. A jó könyvelő munkája valójában ezen tevékenységben kap értelmet. Ezért cégelemzési szolgáltatásunk minden vállalkozó számára elérhető az országban.

– Olyan vállalkozásoknak nyújt segítséget szolgáltatásunk, akik nem kapnak segítséget vállalkozásuk kimutatásainak értelmezésében, elemzésében vagy a kapott segítség nem ad elég információt vállalkozásuk működéséről, így üzleti tervüket, adatok hiányában nem tudják elkészíteni. 

– Cégelemzési szolgáltatásunk segítséget nyújthat még olyan vállalkozásoknak, akik információk hiányában nem tudják ellenőrizni könyvvezetésük helyességét, bevallásaik, adatszolgáltatásaik naprakész beküldését. 

Összefoglalva: Olyan vállalkozások részére nyújt segítséget szolgáltatásunk, akik a rendelkezésükre álló céginformációkból nem tudnak valós képet alkotni vállalkozásuk működéséről vagy kíváncsiak könyvelésük pontosságára.

Szolgáltatásunk ára egyedi árképzésen alapul, melyet az elemzési munkálatok időigénye határoz meg.