SZOLGÁLTATÁSAINK

Könyvelés (ÚJ! Digitális könyvelés)

• A megbízott telephelyén  a Megbízó által rendelkezésre bocsátott bizonylatok alapján a mindenkor hatályos előírásoknak megfelelő analitikus és szintetikus könyvelési munkák elvégzése. A könyvelés alapján elkészített kimutatások elemzése.

Bérszámfejtés

• A vállalkozások által a különböző jogviszonyban foglalkoztatott munkavállalók adatainak nyilvántartása, jövedelmük számfejtése, adóik, járulékaik levonása, bevallása. A jogviszonyban lévők be- és kijelentése. 

Hatóságok előtti képviselet

Ügyfeleink részére meghatalmazás alapján képviselet biztosítása a különböző hatóságok előtti együttműködéshez. Szükség esetén állásfoglalás kérése, kérelmek beadása és meghatalmazás alapján eljárás ügyfeleink érdekében.

Cégalapítási tanácsadás

Olyan kezdő vállalkozások indulását segítjük,
akik nem tudják milyen vállalkozási formát válasszanak tevékenységükhöz.
Egy felmérő kérdőív kitöltése után írásos elemzést kap a szolgáltatásunkat igénybe vevő fél.

Hírlevél szolgáltatás

Az egyedi igényű szolgáltatási csomagjaink tartalmaznak egy – a vállalkozás gazdálkodásának -megfelelő hírlevél szolgáltatást, mellyel segítséget adunk ügyfeleinknek a változó jogszabályi környezetben történő eligazodáshoz.

Cégelemzés

Cégelemzési szolgáltatásunk olyan vállalkozások részére nyújt segítséget, akik a rendelkezésükre álló céginformációkból nem tudnak valós képet alkotni vállalkozásuk működéséről vagy kíváncsiak könyvelésük pontosságára.

Egyedi igényű szolgáltatási csomagok

Ügyfeleink részére egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatási csomagokat alakítottunk ki, melynek keretében háromféle szolgáltatási csomagból választhatnak (alap, médium, prémium csomag). 

Kedvezmények

Sokoldalú kedvezményeinkkel  honorálni szeretnénk ügyfeleink támogatását. Fontosnak tartjuk, hogy a hosszútávú együttműködés érdekében jutalmazzuk a minket segítő, ajánló és a cégünk iránt évek óta elkötelezett vállalkozókat.

SZJA bevallások készítése

Vállaljuk személyi jövedelem adó bevallások elkészítését ügyfeleink részére, ügyfeleink foglalkoztatottai részére és más – a könyvelt-vállalkozásainkkal kapcsolatban nem álló – magánszemélyek részére. A szolgáltatás kezdő ára: 4000 Ft

Quality

Kontír,  Minőségi könyvelés felsőfokon.